پلوپز بخارپز تفال مدل 4000

محصول جدید

مدل 4000

پلوپز تفالl مدل RK4000 مجهز به سیستم پخت اتوماتیک می باشد که با وجود چنین سیستمی دیگر نیازی به بررسی پی درپی در حین پخت برنج نمی باشد. علاوه برآن این دستگاه دارای سیستم گرم نگهداشتن اتوماتیک نیز می باشد که بعد از پخت کامل غذا بطور خودکار به روی این سیستم می رود.

جزییات بیشتر

این محصول در انبار موجود نیست

0 تومان

مشخصات

مدل 4000
شرکت سازنده تفال
توان 1000
برق مصرفی 220
رنگ سفید
جنس بدنه پلاستیک
ظرفیت به نفر 12
جنس قابلمه تفلون
تعداد برنامه های پخت 12
گرم نگه دار دارد
بخارپز دارد
آرام پز دارد
عملکرد ته دیگ 4
دریچه خروج بخار دارد

اطلاعات بیشتر

پلوپز بخارپز تفال مدل 4000

پلوپز تفالl مدل RK4000 مجهز به سیستم پخت اتوماتیک می باشد که با وجود چنین سیستمی دیگر نیازی به بررسی پی درپی در حین پخت برنج نمی باشد. علاوه برآن این دستگاه دارای سیستم گرم نگهداشتن اتوماتیک نیز می باشد که بعد از پخت کامل غذا بطور خودکار به روی این سیستم می رود. همچنین کلیدی بر روی بدنه دستگاه تعبیه شده که با بالا بودن این کلید چراغ سبز دستگاه فعال شده که نشان دهنده سیستم گرم نگهدارنده وپایین بودن کلید، چراغ قرمز دستگاه روشن میشود که نشان دهنده غذا در حال پخت می باشد.
پلوپز 2.5 لیتری تفال با توجه به اندازه دیگ نسبتا بزرگ برای پخت حداکثر تا 15 پیمانه و حداکثر تا حدود 12 نفره مناسب است . البته با توجه به قطر محدود از این دستگاه می توان برای حداقل 5 پیمانه نیز بهره برد.
پلوپز تفال RK 4000 قابلیت بخارپز کردن مواد غذایی را بخوبی دارد که همزمان با پخت برنج میتوان به همراه سینی مخصوص انواع سبزیجات را بخار پز کرد و از پخت غذای سالم و سرشار از ویتامین لذت برد. این دستگاه در بخش بدنه ، آرام پز و درپوش دارای دستگیره مجزا جهت حمل و نگهداری می باشد.
تفال RK 4000 دارای پایه های چسبنده ایست که مانع از حرکت و سرخوردن دستگاه می شود. همچنین دارای درب شیشه ای می باشد که امکان نظارت بر پخت را برای مصرف کننده به راحتی فراهم می نماید . جنس قابلمه ی پلوپز تفال مدل RK 4000 از جنس تفلون نچسب می باشد که بسیار مقاوم است . ظرف متحرک ، درپوش و لوازم جانبی این دستگاه قابل شستشو در ماشین ظرفشویی می باشند. همچنین سیم برق دستگاه به سادگی از بدنه جدا می شود.این مورد برای نگهداری راحت تر و همچنین تعویض سیم در صورت نیاز موثر است.

نظرات