همزن کاسه ای گوسونیک مدل 813

محصول جدید

مدل 813

موتور همزن‌های برقی از نوع اونیورسال با سرعتی حدود 10هزار دور در دقیقه است. با استفاده از چرخ‌دنده دور بازوهای همزن را به نزدیک ۵۰۰ دور در دقیقه کاهش می‌دهند. چرخ‌دنده‌ها در کنار کاهش دور باعث بالا رفتن گشتاور اعمالی و تبدیل حرکت افقی آرمیچر موتور به حرکت عمودی بازوهای همزن می‌شوند.

جزییات بیشتر

این محصول در انبار موجود نیست

تماس بگیرید

مشخصات

مدل 813
شرکت سازنده گوسونیک
برق مصرفی 220
رنگ مشکی نقره ای
جنس بدنه استیل
تایمر ندارد
پایه های ضد لغزش دارد
طول سیم 1.4

اطلاعات بیشتر

همزن کاسه ای گوسونیک مدل 813

همزن دستی باید با دست نگه داشته شده و هم زده شود. معمولاً دوتیغه برای هم زدن و یک موتور دارد. تیغه‌ها را باید در ماده غذایی فرو کنید که خیلی اوقات در کاسه خود همزن ریخته می‌شوند. همزن دستی بدون ظرف یا پارچ مخصوص بوده و فقط دارای سری‌های مختلف برای هم زدن موادی است که از قبل درون ظرفی ریخته شده‌اند. همزن دستی نسبت به همزن کاسه‌ای، معمولاً برای مقادیر کمتر مواد غذایی استفاده می‌شود. این وسیله برای کارهای سبک‌تر مانند هم زدن سفیده تخم‌مرغ یا خامه به کار می‌رود.

نوع دوم همزن کاسه‌ای رومیزی است و نیازی به حرکت دست ندارد. همزن کاسه‌ای حاوی یک کاسه پلاستیکی یا شیشه‌ای بوده که مواد غذایی برای هم خوردن در آن ریخته می‌شوند.

این‌گونه همزن با کاسه، یک همزن تخت، یک چنگک برای ورز دادن و همزن مفتولی برای هم زدن سریع است. همزن کاسه‌ای یا پایه‌دار برای آشپزهایی کاربرد دارد که نیاز به مخلوط کردن‌های جدی‌تر دارند. این ابزار اضافی را گاهی جداگانه هم می‌توان برای دستگاه خرید.

همزن برقی وسیله ساده‌ای است پس در خرید آن کافی است به‌سرعت، سروصدا و وزن آن توجه کنید.

موتور همزن‌های برقی از نوع اونیورسال با سرعتی حدود 10هزار دور در دقیقه است. با استفاده از چرخ‌دنده دور بازوهای همزن را به نزدیک ۵۰۰ دور در دقیقه کاهش می‌دهند. چرخ‌دنده‌ها در کنار کاهش دور باعث بالا رفتن گشتاور اعمالی و تبدیل حرکت افقی آرمیچر موتور به حرکت عمودی بازوهای همزن می‌شوند. در برخی از انواع این همزن‌ها بازوهای چرخان را می‌توان با توجه به غلظت مواد انتخاب کرد. انتخاب مناسب بازوها در افزایش عمر مفید چرخ‌دنده‌ها مؤثر خواهد بود.

یک نکته مهم درباره همزن کاسه‌ای لبه‌دار بودن پارچ آن است به‌نحوی‌که مایعات به‌راحتی با خم کردن آن سرریز شوند. ریختن مایعات با پارچ‌های بدون لبه نه‌تنها سخت است بلکه ممکن است در حین ریختن مایعات، مقادیری از آن‌ها هدر رفته و در فضای اطراف بریزد.

اگرچه از نظر برخی افراد همزن جزء وسایل ضروری آشپزخانه نبوده و هم زدن مواد را می‌توان به‌راحتی با دست هم انجام داد، اما این وسیله برای بسیاری از آن‌هایی که هم علاقه‌مند به آشپزی، شیرینی‌پزی و درست کردن دسرها بوده و هم در مقابل از وقت کمی برخوردارند یا به هر دلیلی نمی‌توانند به‌راحتی از قدرت دستان خود استفاده کنند، وسیله‌ای معجزه آور است.


در هنگام خرید به‌سرعت چرخیدن پره‌ها هم توجه کنید، همزن‌هایی که پنج سرعت یا بیشتر دارند کمک می‌کنند کنترل بیشتری روی ماده غذایی که مخلوط می‌کنید داشته باشید. به‌طورکلی همزن از درجه‌های سرعت متفاوت تشکیل شده که می‌توان آن را  برحسب نوع مواد و مراحل متفاوت تهیه آن‌ها تنظیم نمود. در برخی از همزن‌ها نیز سرعت به‌صورت دیجیتالی کم‌وزیاد می‌شود که این امکان را به شما می‌دهد تا بتوانید سرعت را کم‌کم زیاد کنید.

همچنین، همزنی را انتخاب کنید که خیلی سروصدا نداشته باشد و دقت کنید که دستگاه موردنظر بی سروصدا باشد.

همزن برقی را با مخلوط‌کن اشتباه نگیرید. طرز کار همزن برقی با مخلوط‌کن متفاوت است. همزن برقی با سرعت خیلی پایین‌تر از مخلوط‌کن مواد غذایی موردنیاز را با سرعت‌های متفاوت هم می‌زند و هیچ تیغه‌ای هم برای بریدن یا خرد کردن مواد غذایی ندارد.

همزن دستی انتخاب کنید که  وزن آن از یک کیلو بیشتر نباشد و البته وزن آن متعادل پخش شده باشد و وقتی آن را در ماده غذایی فرو می‌برید یکنواخت کار کند.

نظرات